Aanmelden deelnemer

 

Wat leuk dat je interesse hebt in Water Challenges!

We staan te popelen om samen te werken aan een sterke, innovatieve en flexibele watersector die klaar is voor de toekomst. De watersector houdt zich bezig met het ontwerpen, bouwen en implementeren van kansen en innovaties voor een duurzamere samenleving. Zo kan een waterzuiveringsbedrijf waardevolle grondstoffen winnen uit gezuiverd afvalwater.

Denk bijvoorbeeld ook aan de hoeveelheid kleding en technische apparatuur die Nederland bereikt via de oceanen. Om aan alle verwachtingen te kunnen voldoen, zijn schone schepen, slimme havens en snelle transportmiddelen nodig. Daarnaast brengen de groeiende wereldbevolking en de stijgende zeespiegel nieuwe uitdagingen met zich mee. Dit betekent dat nieuwe expertise en grensoverschrijdende samenwerkingen essentieel zijn om zowel de kansen als bedreigingen het hoofd te bieden.

 

Op dit platform willen we nieuwe ideeën en samenwerkingen samenbrengen. Heb jij een idee, kennis of wil je graag meedenken over deze steeds vaker voorkomende uitdagingen? Meld je dan aan!

 

In het onderstaande formulier kun je je aanmelden.

Naam(Vereist)
Graag horen wij waarom jij mee wilt doen met de Water Challenges?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.